Google përditëson aplikacionin “Meet”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me punën në distancë, që duket se nuk po i lëshon plotësisht rrugë kthimit në zyrë, Google ka vendosur të zgjerojë platformën e saj profesionale të videothirrjeve, Meet.

Aplikacioni, i disponueshëm si për telefonat inteligjentë, ashtu edhe për tabletë dhe kompjuterët, tani lejon që maksimumi 500 pjesëmarrës të akomodohen në të njëjtën dhomë, duke…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy