Roboti në Gjermani shkon në shkollë në vend të nxënësit të sëmurë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Joshua Martinangeli, 7 vjeç, është shumë i sëmurë për të shkuar në shkollë. Por nxënësi gjerman ende mund të ndërveprojë me mësuesin dhe shokët e tij të klasës, përmes një roboti avatar që ulet në klasë në vendin e tij, dhe dërgon një sinjal vezullues kur ai ka diçka për të thënë.

“Fëmijët flasin me të, qeshin…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy