Mehdi Malkaj: Duhet diktaturë e ligjit, qysh nga kryeministri deri te qytetarët

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Mehdi Malkaj: Duhet diktaturë e ligjit, qysh nga kryeministri deri te qytetarët

Nga sheshi i protestës në bulevardin Dëshmorët e kombit, ka folur edhe aktori Mehdi Malkaj:

Rroftë Teatri. Këtu fillimisht doli banda, pastaj anti-kontra banda, pastaj anti-antikontrabanda dhe këto duhet të zhduket të gjitha. që këto të zhduken duhet vendosur demokracia.

Duhet diktaturë e ligjit, qysh nga kryeministri deri te qytetarët. Unë ju duam shumë.

Më keni mbytur me dashurinë që më keni falur.”

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy