196 gjoba për shoferët në Shkup, 66 për vozitje të shpejtë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (25.05.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit. Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 196 gjoba, nga të cilat 66 sanksione për vozitje mbi shpejtësinë e lejuar, 13 për vozitje pa patentë shofer, gjashtë për vozitje nën ndikimin e alkoolit.

“Tetë masa janë shqiptuar për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit, 15 masa për drejtim të paligjshëm, gjashtë sanksione për kalim në sinjal të mbyllur – semafor i kuq”.

“Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB Maqedoni.

196 gjoba për shoferët në Shkup, 66 për vozitje të shpejtë shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy