MPB me lajm të mirë: Vajza e humbur është kthyer te prindët

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga MPB kanë njoftuar se vajza e humbur sot pasdite në Gazi Babë të Shkupit që u gjet nga policis, është kthyer te prindët e saj.
“Ky tregim pati përfundim të mirë. Prindi e ka vërejtur vajzën, erdhi dhe e mori”, kanë njoftuar nga MPB për Libertas.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy