Personel mjekësor nga Koçani do të ndihmojnë në Klinikën Infektive në Shkup

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shtatë infermiere dhe teknikë nga Spitali i përgjithshëm me veprimtari të zgjeruar në Koçan prej nesër do të angazhohen në Klinikën Infektive në Shkup.

Risistemimi i vendeve të reja të punës është i përkohshëm dhe është duke u realizuar me kërkesë të Ministrisë së Shëndetësisë, për shkak të mungesës së kuadrit mjekësor në Klinikë. Punonjësit shëndetësorë nga Koçani do t’u ndihmojnë kolegëve të tyre në mjekimin e pacientëve të prekur nga Kovid-19 të cilët janë të hospitalizuar në Shkup.

“Jemi duke vepruar sipas udhëzimeve të përcaktuara paraprakisht nga Ministria e Shëndetësisë dhe ky sistemim i kuadrit nuk do të ndikojë në funksionimin normal të spitalit tonë. Disponojmë me personel të mjaftueshëm dhe personel tjetër mjekësor, me ç’rast në mënyrë pozitive i jemi përgjigjur kërkesës së Ministrisë resore”, theksoi Aleksandar Serafimov, drejtor i Spitalit të Përgjithshëm me veprimtari të zgjeruar.

Punonjësit shëndetësorë të Spitalit të përgjithshëm të Koçanit në Klinikën Infektive në Shkup do të punojnë gjatë dy javëve të ardhshme ndërsa u bashkohen edhe kolegë të tyre nga spitalet në Veles, Kavadar dhe Kërçovë.

Advertisement

The post Personel mjekësor nga Koçani do të ndihmojnë në Klinikën Infektive në Shkup appeared first on Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy