Policia në Shkup regjistroi 168 kundërvajtje në komunikacion në Shkup

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e Punëve të Brendshme dje në territorin e Qytetit të Shkupit dje shqiptoi gjithsej 168 sanksione, mes të cilave 13 për vozitje me shpejtësi më të madhe nga e lejuara, 10 për vozitje pa patent shofer, 44 kundërvajtje që i shkaktua kalimtarët dhe katër për drejtim të automjetit nën ndikim të alkoolit.

Janë shqiptuar gjashtë sanksione për përdorim të telefonit cellular, katër kundërvajtje që I shkaktuan ngasësit e motoçikletave, pesë për kalim në sinjal të mbyllur (dritë e kuqet), 65 sanksione për parkim të parregullt.

Kontrollet e përforcuara të policisë vazhdojnë.

Policia u bën thirrje qytetarëve t’I respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që ta rrisim sigurinë në rrugë dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

Advertisement

Policia në Shkup regjistroi 168 kundërvajtje në komunikacion në Shkup shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy