Shënohet dita e Euromelanomës në Klinikën Zhan Mitrev

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Shënohet dita e Euromelanomës në Klinikën Zhan Mitrev

Gjatë ditës së djeshme në ambientet e klinikës sonë janë kryer ekzaminime dermoskopike falas nga specialistet dermatovenerologe nga qendra për dermatologji estetike, Dr. Anxhelka Ilieva dhe Dr. Aleksandra Lazarevska. Ky aksion, si çdo vit, realizohet për të mbështetur nismën panevropiane për ndërgjegjësimin për zbulimin e hershëm të kancerit të lëkurës. Ndryshimet e lëkurës nuk duhen neglizhuar por duhen monitoruar rregullisht nga mjeku specialist dermatolog.

The post Shënohet dita e Euromelanomës në Klinikën Zhan Mitrev appeared first on Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy