Bardhi publikon vendimin e arbitrazhit për Becchettin: Nuk ka vendime sekrete, Rama do paguajë

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Bardhi publikon vendimin e arbitrazhit për Becchettin: Nuk ka vendime sekrete, Rama do paguajë

Pas përfundimit të seancës, sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike Gazment Bradhi ka publikuar vendimin e arbitrazhit për çështjen “Bechetti”.

Sipas Bardhit, Rama gënjen kur thotë se ato janë konfidenciale dhe të pa publikuara askund.

“ Edi Rama thotë paturpësisht se vendimet e arbitrazhit ndërkombëtar për Becchetin janë konfidenciale dhe të papublikuara askund. Si gjithmonë, gënjen! Refuzoi ngritjen e komisionit hetimor për 120 milionë euro që i dhuroi biznesmenit italian bazuar mbi mashtrimin e shqiptarëve. Shikoni më poshte vendimet e arbitrazhit për çështjen “Becchetti”

https://www.investorstatelawguide.com/documents/documents/IC-0249-01%20-%20Hydro%20v.%20Albania%20-%20Order%20on%20Provisional%20Measures%20-C.pdf?fbclid=IwAR0JDgRYbALeG_eP5o6g8zSd9dqs8l6z70NaAlB5Tbk6TvaUCgD1KkGKYdc

Advertisement

https://app.investorstatelawguide.com/view-dispute-document/IC-0249-04/Hydro%20S.r.l.%20and%20others%20v.%20Republic%20of%20Albania/iDCj2RpYc0M=?fbclid=IwAR2Muor4Km_fL9IAJxlke5kd3jhK19CpCucZFy9cyoaWXzAOIfyM5lg4qsc

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy