Bullizimi problem në shkolla/ Rritet numri i nxënësve që kërkojnë ndihmën e psikologut

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Bullizimi problem në shkolla/ Rritet numri i nxënësve që kërkojnë ndihmën e psikologut

Pas izolimit per shkak të covid – 19, fëmijët u rikthyen në shkolla dhe nisën procesin mësimor normalisht, mirëpo sa nevojë kanë dhe sa e kërkojnë shërbimin psiko – social? P

sikologia e shkollës 9 vjeçare “Skënder Çaçi” në Tiranë tregon se numri i nxënësve që kërkojnë takim është rritur. Fëmijët kanë besim te psikologu, megjithatë ka mes tyre nga ata qe zgjedhin te mos shkojnë edhe pse i dinë shumë mirë shqetësimet e tyre.

Advertisement

Bullizmi mbetet problematika kryesore për fëmijët e kësaj shkolle, gjë që pohohet edhe nga prindërit Nxënësit e të gjithave shkollave në vend vijojnë mësimin me orë të plota që nga tetori i vitit të kaluar, masë kjo që u mor pas kontestimit të prindërve për heqjen e orëve të shkurtuara dhe me turne.

Share.

Leave A Reply

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy