Gjykata e Apelit rrëzon kërkesën/ Mbetet në burg Izet Haxhia

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Gjykata e Apelit rrëzon kërkesën/ Mbetet në burg Izet Haxhia

Gjykata e Apelit të Tiranës ka rrëzuar kërkesën e Izet Haxhisë, i cili akuzohet se vrau Azem Hajdarin.

 

Në përfundim të rigjykimit, Gjykata e Rrethit Gjyqësor  Tiranë,  me vendimin nr. 314, datë 11.02.2022 ka vendosur:

 

Advertisement

-“Deklarimin fajtor te te pandehurit Izet Haxhia per kryerjen e  vepres penale të “Vrasje me paramendim” e kryer në bashkëpunim, dhe në bazë të nenit 78/2 e 25 të K.P denimin e tij me 21 (njëzet e nje) vjet  burgim.”- thuhet në njoftim.

 

 

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy