Hidhet shorti/ Zgjidhen 9 anëtarët e rinj të KED (EMRAT)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Hidhet shorti/ Zgjidhen 9 anëtarët e rinj të KED (EMRAT)

Fiona Papajorgji, Altin Binaj, Sandër Simoni janë 3 emra që janë zgjedhur deri tani si anëtarët e rinj të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi për vitin 2023.

 

Sipas ligjit kryetari i ri do të jetë Sandër Simoni si përfaqësues i Gjykatës së Lartë.

 

Advertisement

Në KED zgjidhet 2 anëtarë nga Gjykata Kushtetuese, 1 përfaqësuesi i Gjykatës së Lartë, 1 përfaqësues i Prokurorisë së Përgjithshme, 2 përfaqësues nga Gjykatat e Apelit, 2 përfaqësues të Prokurorive të Apelit, 1 përfaqësues nga Gjykatat Administrative.

 

Emrat e zgjedhur:

 

Advertisement

Gjykata Kushtetuese:

 

Anëtarë Fjona Papajorgji dhe Altin Binaj! Vitore Tusha anëtare zëvendësuese

 

Advertisement

Gjykata e Lartë:

 

Sandër Simoni anëtar, Albana Boksi zëvendësuese

 

Advertisement

Prokuroria e Përgjithshme:

 

Arqilea Koça anëtar, Alma Muça zëvendësuese

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy