Bëni Like Struga.info në Facebook


Ndihmë fëmijëve të policëve të vrarë/ Rama u dorëzon statusin, do përfitojnë mbështetje financiare

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ndihmë fëmijëve të policëve të vrarë/ Rama u dorëzon statusin, do përfitojnë mbështetje financiare

Fëmijëve të dy policëve të vrarë në krye të detyrës, Shkëlzen Dobrushi dhe Roland Likaj iu dorëzua statusi i posaçëm “Fëmijë në përkujdesje të Republikës”.

 

Ai iu dorëzua nga kryeministri Edi Rama në zyrën e tij. Nga ky status fëmijët që kanë humbur prindërit në krye të detyrës përfitojnë mbështetje financiare nga shteti.

 

Advertisement

Fëmijët në përkujdesje të republikës përfitojnë pagën e prindit të humbur. Përveç mbështetjes financiare, ata përfitojnë ndihmë në arsim dhe shëndetësi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy