Debati me Rigelsën, Elsa: Ka sjellje të pajustifikuar

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Debati me Rigelsën, Elsa: Ka sjellje të pajustifikuar

Pas shumë debatesh gjatë spektaklit, Elsa ka dhënë versionin e saj në lidhje me konfliktin me Rigelsen.

Ajo ka thënë se është zhgënjyer nga sjellja e Rigelsës gjatë spekaklit të fundit dhe mbajti një qëndrim të ftotë. Këngëtarja u shpreh se sjellja e Rigelsës ndaj Xhesit pasi ishte një batutë.

“Kam qenë ndër të parat në shtëpi që me Glorian dhe Rigelsen kam tentuar të kem një marrëdhënie. Deriu dje në mbrëmje, nuk kam tentuar të kem debatë me Rigelsen por jam munduar të komunikoj me të me shumë simpati duke qenë se ishte ngsa Roma. Mua mu prish qejfi me Rigelsen gjatë primet të fundit. Dhe atë mbrëmje pas zënkës së tyre dëgjova fjalë shumë të rënda dhe u ftoha sepse mendova se Rigelsa nuk është kjo vajza e qetë që duket. Unë doja të mbroja Ditean dhe Xhesin dhe u ekzagjerua shumë nga Rigelsa për mua ishte e pajustifikuar”, është shprehur Elsa.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy