Debati me Elsën, Rigelsa: Ndihem e paragjykuar

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Debati me Elsën, Rigelsa: Ndihem e paragjykuar

Rigelsa ka folur në lidhje me debatin që ndodhi mes saj dhe Elsës.

Ajo ka dhënë versionin e saj të konfliktit dhe përse ajo e hodhi shishen në tokë.

Rigelsa tha se është penduar dhe ka kërkuar ndjesë por ajo veproi në këtë mënyrë sepse ndihet e paragjykuar.

“Unë nuk kam ardhur këtu as për të gjetur burrë as për të krijuar lidhje sepse jam me fat që kam një përson jashtë që më mdo dhe e dua. Dhe kur jam futur këtu, kur ka disa limite që më prekin anën morale, unë do të kthehm dhe do të ,mbroj veten time. Arrita ta bëja atë gjest sepse siç e tha dhe më para opinionisti, u bë një javë rrjesht që të gjithë kapen me Rigelsen dhe pse rri në terezinë e vet. Gjykohem nga veshja nga sjellja në vitin 2024. Ajo që më bëri të arrijë pikën e limitit që të hedh shishen në tokë, më vjen nga femrat. Janë femrat ato që më sulmojnë dhe arrita limitin dhe hodha shishën në tokë, e di që jam gabim dhe kam kërkuar falje edhe Elsës e cila është më e madhe. Ndërsa përsa i përket Xhesit më duket shumë e ulët që ajo të bëjë atë batutë. Këtu jemi për t’u gjykuar për lojën jo për gjëra të tjera”, është shprehur Rigelsa.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy