Misioni i Agait, Valeri kritikon ndërtimin e stallës, fermerët e ironizojnë

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Misioni i Agait, Valeri kritikon ndërtimin e stallës, fermerët e ironizojnë

Agai iu dha si mision fermerëve të ndërtojnë një stallë, ku ata u ndanë në dy skuadra.

Teksa skuadra e parë është drejt përfundimit të turnit të tyre, Valeri ka shkuar të fus lopët në stallë, ku dhe ka kritikuar punën e fermerëve dhe i ka vënë në dijeni disa detaje fermerëve, që sipas tij duhen rregulluar.

Kritikat e Valerit nuk janë pritur mirë nga skuadra e parë, të cilët e kanë ironizuar dhe e kanë pyetur nëse ai dëshiron ta ndërtojë nga e para stallën vetë.

Kjo gjë duket sikur e ka mërzitur Valerin i cili është larguar.

Advertisement

Pjesë nga biseda:

Valeri: Si po ju shkon? Bukur, por veçse se e keni gabim këtë krahun këtej. Duhet dalja nga krahu tjetër, sepse bie shi dhe kalbet. Duhet me strehë edhe këtej.

Çiljeta: Ashtu e kishin lënë të tjerët që i kishin vendosur dërrasat që në fillim.

Valeri: Shihe si e ke krahun tjetër, ajo kalbet aty sa të bjerë shi.

Advertisement

Gloria: Ashtu ishin vendosur o Valer.

Valeri: Veçse janë gabim.

Dijonisi: Janë gabim? Po çfarë thua të bëjmë? T’i shkulim edhe njëherë? Ej hajde t’i shkulim edhe njëher o vëlla.

Floriani: T’i shkulim?

Advertisement

Dijonisi: O Robert i shkulim dhe njëherë.

Xhesika: Madje unë them t’i shkulim të gjitha, ia heqim edhe bojën edhe t’i lyejë Valeri nga e para.

Dijonisi: I shkulim se kështu na tha Valeri.

Xhesika: Ne këtu kemi arkitekten me shkollë ndërsa Valeri… /vizionplus.tv

Advertisement

 

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy