Shkrihen grupet, Agai merr vendimin: Si do të vijojë rrugëtimi i fermerëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Shkrihen grupet, Agai merr vendimin: Si do të vijojë rrugëtimi i fermerëve

Agai ka vendosur se dy skuadrat nuk do të egzistojnë më dhe secili prej fermerëve do të vazhdojë rrugëtimin e tyre në mënyrë individuale.

Ky veprim u prit me zell nga fermerët e tjerë, të cilët hoqën menjëherë shallët simbolik të skuadrave.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy