Njoftim: Konsumatorë, shlyeni borxhet sepse do të paditeni

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Njoftohen të gjithë konsumatorët e shërbimeve të NP Sistem i kolektorit Shkup të komunave Ohër dhe Strugë që nuk i kan shlyer obligimet e veta për shërbimet e kolektorit përfundimisht më datë 2021 se në bazë të Ligjit për marrëdhënie obligative për shkak të vjetërsimit të borxheve, jemi të detyruar të fillojmë me procedur ligjore gjegjësisht paditjen e gjithë konsumatorëve të cilët nuk i kan shlyer obligimet pavarësisht të vlerës në afatin e paraparë ligjor, pas njoftimit me shkrim paralajmërim për borxh të pa shlyer.
Konsumatorët të shërbimeve të kolektorit në afat sa më të shkurtër kohor duhet të shlyejnë obligimet e tyre.
Në qendrat pagesore në Ohër dhe Strugë në zhiro llogarit e theksuara bankare, me online rregjistrim në e – naplata. kolektorskisistem.com.mk.
Për informata plotësuese drejtohuni në;
Numrat e telefonit; 046 527 – 294 046 527 – 295

Email; [email protected]

Me respekt.

Përgatiti;
Kësh.për marrëdhënie me opinionin
Maja K. Taneska

Advertisement

NP Sistem I kolektorit Shkup
Udhëheqës i sektorit për punë të përgjidhshme dhe juridike

M –r Diell Ziba

Njoftim: Konsumatorë, shlyeni borxhet sepse do të paditeni shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy