Dorëhiqet kryetari i BL.Shum, Ndriçim Dauti

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Informim:

U bë gati më shum se një muaj që Kryetari i bashkësis lokale i fshatit Shum ka dhën dorheqje të parevokushme nga posti i Kryetarit të Bashkësis Lokale të fshatit Shum , jan kryer krejt proçesverbalet për dorheqje dhe vulat janë kthyer Komunës së Strugës për ta caktuar kryetarin e ardhshëm .

Me respekt : Ndriçim Dauti

Dorëhiqet kryetari i BL.Shum, Ndriçim Dauti shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy