Apple sfidon Zoom-in

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kompania Apple ka bërë të ditur për përditësimet më të fundit të aplikacionit FaceTime, duke e bërë atë të përshtatshëm me pajisjet Android e Ëindoës dhe duke shtuar aftësinë për të telefonuar me më shumë njerëz.

Përditësimet u ilustruara në Konferencën Botërore të Zhvilluesve të hapur nga CEO, Tim Cook, e vënë kompaninë…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy