Struga

Struga Njoftim nga komuna e Strugës

Njoftim nga komuna e Strugës

Njoftim për dezinsektimin kundër mushkonjave dhe deratizimin e shahteve Njoftohen qytetarët, se në datë 02.06.2021 (e mërkurë) në territorin e…

1 59 60 61