Ass.Dr Vegim Zhaku nga Dollogozhda e Strugës zgjidhet shef i Mjekësisë në Universitetin e Tetovës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ass.Dr Vegim Zhaku zgjidhet shef i Mjekësisë në Universitetin e Tetovës

Kohëve të fundit Fakulteti i Mjekësisë në Tetovë ka qenë kryefjala e mediave si rezultat i pretendimeve që u shfaqën nga revista “veritas” por edhe ndryshimit të menaxhmentit të këtij fakulteti. Pjesë e formatit të ri udhëheqës është dhe Ass. Dr Vegim Zhaku, doktorant dhe specializant i kardiologjisë.
Lidhur me skandalin e fundit, ai thotë se ka organe kompetente që po e shqyrtojnë këtë çështje dhe se koha është treguesi më i mirë për gjithçka. “Me rëndësi është që ne të japim maksimumin për ktë vatër të dijes, në realizimin e programit të paraprë dhe të jemi në shërbim të studentëve (mjekëve të ardhshëm) dhe shkencës (të vërtetës)”.
(Struga Ekspres)

Ass.Dr Vegim Zhaku nga Dollogozhda e Strugës zgjidhet shef i Mjekësisë në Universitetin e Tetovës shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy