Bashkësia Lokale e Misllodezhdës në aksion, pastron rrugën nga Misllodezhda në Tatesh (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bashkesia Lokale e fshatit Misllodezhdë realizon aksion për pastrimin e rruges nga f.Misllodezhd deri ne Tatesh.

Sipas Bashkêsisë Lokale, qëllimi është që të ndikojmë në ndergjegjen dhe senzibilizimin e popullatës qe te moa hedhin mbeturina rruges.

Nga kjo Bashkësi thonë se jane mbledhur 20 thas me mbeturina.(Struga Ekspres)

Advertisement

Bashkësia Lokale e Misllodezhdës në aksion, pastron rrugën nga Misllodezhda në Tatesh (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy