LAJM FANTASTIK: Bamirësit Struganë sot ndihmuan 11 familje strugane me paketa ushqimore dhe siguruan para për operimin e 1 vjeçarit nga Struga (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bamirësit Struganë sot ndihmuan 11 familje Strugane.
Ja raporti i plotë mujor.

Bamirësit Struganë sot e permbyllën muajin me 11 paketa ushqimore tek familjet në nevojë.

Këtë muaj u siguruan:
1. 250€ ndihmë një familje nevojtare
2. 11 paketa të mëdha ushqimore
3. Siguruam mjete per operimin e Z.K, 1 vjeçar 1130€ gjithsej.

E permbyllim muajin me keto aktivitete dhe njekohësisht i falenderojmë donatorët për besimin.

Advertisement

Ne do jemi gjithmonë afër nevojtarëve duke e ruajtur anonimitetin e tyre dhe duke dhënë transparencë para donatorëve.

Gëzuar festën e 28 Nëntorit,
Atdheu duet me vepra Nga bordi i organizatës

Bamirësit Struganë

Përcjell Struga Ekspres


Advertisement

LAJM FANTASTIK: Bamirësit Struganë sot ndihmuan 11 familje strugane me paketa ushqimore dhe siguruan para për operimin e 1 vjeçarit nga Struga (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2020 Struga.info | Privacy policy