lajmet sot

Maqedonia

Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa dhe nëpër rrugë të thata. Dendësia e komunikacionit…

1 2 3 167