Hetuesit kujdesen për të eliminuar mashtruesit para Olimpiadës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tetë paraqitje kualifikuese për Lojërat Olimpike në atletikë u eliminuan për shkak të dyshimeve për mashtrim dhe atletëve u është mohuar hyrja në Lojërat e Tokios, thanë hetuesit të enjten.

Raportet e aktiviteteve të dyshimta erdhën nga 16 vende të ndryshme, tha Njësia e Integritetit të Atletikës (AIU), pasi identifikoi mashtrimin e mundshëm para Lojërave Olimpike. Kjo…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy